Wat is een goede gratis VPN Service

Is het echt nodig om je aan te melden voor een gratis VPN dienst? Volg onze aanbevelingen in deze gids om er zeker van te zijn dat je de beste optie voor je kiest.

Als je weet dat je een VPN wilt, maar niet het duurste software abonnement wilt betalen, is het niet meer dan logisch dat je een gratis VPN gebruikt in plaats van voor de dienst te betalen. Op het eerste gezicht lijken ze dezelfde functionaliteit te bieden als volledig gelicentieerde diensten, maar zonder de bijbehorende kosten. Daardoor is hij volkomen vergeetachtig.

wat is vpn

Het is echter wel nodig om op mogelijke beveiligingsgebreken te controleren voor je software downloadt. Er zijn tientallen gratis VPN diensten beschikbaar op het web en in je app store, maar de algemene kwaliteit van de meeste ervan is niet bijzonder goed. Sommige van de talloze gratis apps hebben advertenties.

Als je enige motivatie voor het gebruik van een VPN is om wat meer privacy te krijgen op je laptop of mobiele toestel bij het gebruik van open-source WiFi, dan kun je er volgens het bovenstaande op vertrouwen dat de beste gratis VPN diensten presteren.

In onze huidige evaluatie van de beste gratis VPN diensten, komt Free VPN 4 you  als beste uit de bus. Maar hoewel het niet te ontkennen valt dat de onderliggende eigenschap geen beperkingen geeft aan de hoeveelheid gegevens die door een VPN verzameld en gebruikt kunnen worden. Je hebt de volledige vrijheid om elke maand zoveel persoonlijke datapunten te gebruiken als je wilt – wat bijzonder voordelig is voor een gratis VPN dienstverlener, zoals je in het volgende deel kunt zien bij het vergelijken van de verschillende aanbieders in deze gids.

Als veiligheid je enige zorg is, in onze test krijgt de proxy en VPN ook hoge cijfers voor beveiliging en gebruiksgemak. Ongeacht of je zijn mobiele versie of zijn desktop versie gebruikt. Het biedt zelfs P2P ondersteuning op zijn vrij beschikbare VPN servers, die wereldwijd beschikbaar zijn.

VPN

Een VPN (virtueel privé netwerk) is de eenvoudigste en meest effectieve methode voor mensen om hun internet verkeer te beschermen en hun online privacy identiteiten te bewaren. Telkens als je verbinding maakt met een veilige VPN server, wordt je internetverkeer door een versleutelde tunnel geleid die voor niemand anders dan jou en je internet service provider toegankelijk is, ook niet voor hackers en overheden.

Houd je persoonlijke gegevens privé

Het gebruik van een virtueel privé netwerk (VPN) om je IP adres te veranderen helpt je identiteit te beschermen tegen websites, apps, en diensten die je willen volgen. Door de laag van sterke versleuteling die een goede VPN biedt, kunnen je internetprovider, mobiele provider, en wie er verder maar meeluistert je activiteit niet zien.

Verhoog het niveau van beveiliging dat je heb

Het gebruik van een virtueel privé netwerk (VPN) beschermt je tegen allerlei inbreuken op de beveiliging, waaronder packet sniffing, malafide Wi-Fi netwerken, en man-in-the-middle aanvallen. Reizigers, telewerkers, en andere mensen die voortdurend onderweg zijn vertrouwen op een virtueel privé netwerk (VPN) wanneer ze verbonden zijn met een onvertrouwd netwerk, zoals gratis openbare Wi-Fi.